Η Μαρία Στεφάνου μας ταξιδεύει με το καινούριο της βιβλίο "Μια Βόλτα στον Παράδεισο". Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη σε όλα τα βιβλιοπωλεία!!! ~~~ Κυκλοφόρησε το δεύτερο τρέιλερ της ταινίας "50 Shades Of Grey". Δείτε το στο αντίστοιχο τόπικ!
Στην προσπάθειά της να ορθοποδήσει και να ξεπεράσει το φιάσκο του γάμου της, απογοητευμένη η Ζωή καταφεύγει στη Σαντορίνη. Εκεί γνωρίζει την Άννα, ιδιοκτήτρια πανσιόν, που της προσφέρει δουλειά, και τη Μαργαρίτα, ξαδέλφη της Άννας. Στο νησί την ακολουθούν και οι δύο αγαπημένες της φίλες, η Δανάη και η Βίκυ.
Η μοίρα όμως έχει ένα παράξενο σχέδιο.
Στο μαγευτικό σκηνικό της Σαντορίνης οι πέντε κοπέλες θα μπλέξουν τις ζωές τους, θα βρεθούν αντιμέτωπες με μυστικά και ψέματα, με μίση και πάθη που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα γνωρίσουν τον έρωτα εκεί που δεν το περιμένουν. Θα κλάψουν, θα πονέσουν, θα γελάσουν, θα θυμηθούν και, προπάντων, θα αναζητήσουν η καθεμιά το δικό της προσωπικό παράδεισο.
Καλα εγω τι δεν θα εδινα για ειμουν στην θεση της τον συγκεκριμενο ρολο!!! Καλα δεν θα μπορουσα μολις εκανε ο Ρομπ να υποφερει θα μου ηταν πολυ δυσκολο αλλα....
Αν δεν ήταν καλή δεν θα ήταν στο καστ! Όλο το καστ της ταινίας είναι καλοί ηθοποιοί αν και ο Άρο με τον Μάρκο οκ καλοί ηθοποιοί αλλά είναι χάλια βρε αδερφάκι μου. Υποτίθεται πως οι βρικόλακες είναι όμορφοι.. τεσπα...
Γουστα ειναι αυτα....Αλλα πραγματι ειναι χαλια...Ο Αρο[δεν θυμαμαι το ονομα του ηθοποιου]παιζει και σε μια απο τις αγαπημενες μου τριλογιες το underworld....Κι εκει ηταν χαλια αλλα στην Σεληνη δεν βλεπεται...
Χαχαχα ήταν η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό όταν μίλησε ο Μάρκο. Ο ξανθούλης όμως, που μου διαφεύγει το όνομά του είναι εντάξει! Κούκλος ή τουλάχιστον αρκετά ωραίος για βρίκόλακας!!