Η Μαρία Στεφάνου μας ταξιδεύει με το καινούριο της βιβλίο "Μια Βόλτα στον Παράδεισο". Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη σε όλα τα βιβλιοπωλεία!!! ~~~ Κυκλοφόρησε το δεύτερο τρέιλερ της ταινίας "50 Shades Of Grey". Δείτε το στο αντίστοιχο τόπικ!
Στην προσπάθειά της να ορθοποδήσει και να ξεπεράσει το φιάσκο του γάμου της, απογοητευμένη η Ζωή καταφεύγει στη Σαντορίνη. Εκεί γνωρίζει την Άννα, ιδιοκτήτρια πανσιόν, που της προσφέρει δουλειά, και τη Μαργαρίτα, ξαδέλφη της Άννας. Στο νησί την ακολουθούν και οι δύο αγαπημένες της φίλες, η Δανάη και η Βίκυ.
Η μοίρα όμως έχει ένα παράξενο σχέδιο.
Στο μαγευτικό σκηνικό της Σαντορίνης οι πέντε κοπέλες θα μπλέξουν τις ζωές τους, θα βρεθούν αντιμέτωπες με μυστικά και ψέματα, με μίση και πάθη που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα γνωρίσουν τον έρωτα εκεί που δεν το περιμένουν. Θα κλάψουν, θα πονέσουν, θα γελάσουν, θα θυμηθούν και, προπάντων, θα αναζητήσουν η καθεμιά το δικό της προσωπικό παράδεισο.
καλα ε σε αυτη τη φωτο φαινετε ο τσαρλι να κραταει το στυλο τηε δημητρας και το χερι της δημητρας την ωρα που το ζηταει πισω απο τις πιο ωραιες φωτο και εντελως αυθορμητη αλλα πετυχημενη
Ηλικία : 30 Τόπος : ATHENS AIGALEW Αριθμός μηνυμάτων : 759 Registration date : 29/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
Θέμα: Απ: Charlie Bewley Τρι 2 Ιουν 2009 - 23:09
καλα το εθεσες δημητρουλα μου <ονειρευομουν να μου υπογραψει> με το ονειρο μειναμε.....αμαν βρε ρομπ.....αλλα δεν μπορω να του κατησω κακια δυστυχως...
Κοριτσια εγω εκεινη την ωρα σκεφτομουν οτι ο στυλος ειναι δανεικος και οτι δεν εχω αλλον και αν ερθει ο Ρομπερτ δεν θα εχει με τι να μου υπογραψει!!!!
Ευτυχως που ο Τσαρλι ηταν στον κοσμο του και δεν ακουσε την ατακα μου....''Μy pen???''
Eκεινη την ωρα κοιμομουν με τα ματια ανοιχτα!!!Ονειρευομουν οτι θα μου υπεγραφε ο Παττινσον!!!
καλα ειναι φοβερο!ολοκληρος Τσαρλι σου υπεγραψε και εσυ σκεφτηκες το στυλο? εχεις πολυ πλακα!παντως τα αυθορμητα ειναι και τα πιο καλα!αυτα θα εχετε να θυμαστε και να γελατε!οσο για τον ROB μην το βαζετε κατω!την επομενη φορα θα ειναι καλυτερα!